Post by krabmascverveles on Feb 15, 2022 18:12:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ безкрайни кодове ▞▞▞
▞▞▞ Homecraft - Home Design Game 2022 version ▞▞▞
докато се наслаждавам на играта, има определени проблеми. Ракетата е почти напълно безполезна и е по-скоро загуба на ход, отколкото всичко друго. Първите нива, свързани с първата стая, са лесни. След като се преместите в следващата стая, те преминават от лесни към супер трудни. Ще го опитам още веднъж, след което вероятно ще го изтрия от телефона си. Дадох на играта 3 звезди, защото смятам, че има потенциал и частта за декориране е забавна (поне в първата стая).
не ми харесва играта. Това е такава загуба на време. 30 минути в името на живота. гррр
Ужасна игра. Прекалено много време, прекарано в опити да получите $$ за харчене. Бих прекарал двадесет минути в игра на глупава игра и 45 секунди, украсявайки стаята с 3 или 4 предмета. Не си губете времето.
Забавно е, но ракетите са гадни. Също така играта казва, че имам 10 000 монети, но не мога да си позволя да добавя килим от 900 монети. 🤔
играта започна много хубаво и забавно. Но сега е много разочароващо. Ако е предназначена да кара хората да плащат, въпреки че ми харесва играта, ще я изтрия.
Не получих бонуса си от 35 скъпоценни камъни за завършване на първо ниво и няма много добър декор и дизайни, от които да избирате. Мач 3 част от играта е най-добрата част от играта. Препоръчвам да изтеглите това приложение само ако сте отчаяни за добър убиец на времето!
Това звучи като забавно да проектирате стаи, но трябва да играете най-глупавата игра, която дори не можах да разбера проклетото нещо и отнема много време. Изтриване на това тъпо приложение. 👎
Играта не се зарежда след определено ниво. Играя това от няколко седмици и това е ЕДИНСТВЕНАТА мобилна игра, която играя. За съжаление, след като завърших определено ниво, играта няма да се зареди повече от 1%. Не знам дали е грешка или нещо подобно, но е доста разочароващо. Все още му давам 3 звезди заради това колко много ми харесва играта.
Бих ти дал пет звезди, но тази игра започва да ме дразни, защото бях заседнал в хола, 😠 и всеки път, когато искам да добавя нещо към стаята, трябва да играя тази скучна игра😴. Моля, ако има нещо, което можете да направите, за да премахнете тази игра, моля, направете го.
Обичам тази игра, но след последната актуализация играта вече няма да се зарежда.
обичам преобразяването в тази игра. Забавно и предизвикателно!!! Благодаря момчета!!! продължавайте в същия дух... пъзелите също са добри !!!
Homecraft - Home Design Game APK изтегляне за android
Играта е приятна
Наслаждавам се на играта.. игрите са достатъчно трудни. .не за разочароващо. .браво.Промених си оценката..започва приятно, но с напредването на играта става невъзможно. .Искам да се насладя на игра, без да се разочаровам. .мисля да изтрия играта.
Когато не можете да преминете дъска след 10 опита, вече не е забавно. Освен това рекламите са смешни!
Изтеглете Homecraft Home Design Game 1.5.17 Mod неограничени златни монети / диаманти / животи безплатно за мобилни телефони с Android,
би искал повече опции за дизайн, не мога да преминем ниво 16, без да използвам реални пари. ще деинсталира играта.
свърших по-голямата част от второто ниво и не осъзнах, че всичко липсва, докато не закупих отново стената.... досадно след цялата тази работа.
влошаване, когато са необходими повече от 5 пъти за завършване на едно ниво. Почти искам да го деинсталирам, освен че е добре..
Няма начин да се печелят пари. Най-разочароващата игра, която някога съм опитвал да играя. Не можеш да си купиш мебели и да продължиш напред без пари. НЕ плащам да играя.
Homecraft - Декорирайте и преобразете, за да създадете своя мечтан дизайн на
Обичах да играя тази игра.......не мога да премина ниво 19. Невъзможно е. Опитвал съм много пъти. Трябва да деинсталирам. Бу!!!!
Тази игра е наред, въпреки че не изглежда истинска. Бих предложил, че когато играчът се издигне по-високо в играта и когато става по-трудно, наградите не трябва да остават същите, а да се увеличават.
Отново съвпадението на 3 прави трудно преминаване на нива, трудно е да се печелят скъпоценни камъни и те гарантират, че ако искате да поставите нещо по-добро, трябва да го купите със скъпоценни камъни, избор на цветове, са лоши, същото като дизайн с мебели .
Доста забавна игра за съвпадение, с цел проектиране на стаи.
Homecraft - Home Design Game Gündelik fvga
Последна актуализация = играта не се отваря! Играя тази игра от месеци, завърших толкова много стаи и в момента съм на ниво 365 (мисля). Опитвам се да играя повече нива, за да мога да отключа следващата стая. Но вчера играта се актуализира автоматично, мога да заредя началната страница с колата, но тя остава на panda smart car и казва "добре дошли у дома".....завинаги! Опустошен съм и се осмелявам да деинсталирам и след това да го инсталирам отново, в случай че загубя целия напредък?! Моля, помогнете или посъветвайте 😭
С гордост мога да кажа, че това е най-добрата игра за декорация на дома, която някога съм играл, декорът е първокласен, има по-прекрасни стаи от тези, показани в рекламата, освен това е лесна за игра, играл съм над 910 нива и това нескъп. Моля, дайте повече стаи за игра, става все по-увлекателно. Това е моята най-прекрасна игра за декор 💗💗💗. Благодаря липсващият декор сега се появява
Това не ви дава много животи на ниво, за да можете да продължите да играете. Освен това е страхотна игра
Наистина 5-звездно приложение за домашно рено от това, което съм играл досега. Невероятна графика, добри опции за обзавеждане, прекрасни герои и места за декориране и гладка игра. Без реклами и много бърз и лесен геймплей!!! Единственото нещо, което ми се иска да има, е възможността да свържа играта с Google Play, но иначе това приложение е най-добрата налична игра за обновяване на дома в реалния живот!
Липсва и моят напредък. Забавна игра, понякога се случват грешки. Съгласен съм с предишни публикации за награди и монети. Намерете баланс. АКТУАЛИЗИРАНЕ; играта е възстановена, благодаря. Наистина забавна игра.
ТОВА Е СТРАХОТНА ИГРА, ТОЛКОВА ЗАБАВНА ЗА ИГРАНЕ!!
Homecraft - Wohndesign-Game Gelegenheitsspiele mmv
Играта е страхотна и забавна, но единственият проблем, който отрязва, докато все още играете и трябва да започнете от нулата. Това е единствената намеса.
More Snacks! Casual csej
в началото е лесно, но става трудно, не мога да получа допълнителен живот или лилав скъпоценен камък?? но хубав дизайн
מתכת חיתוך מת az אותיות קטנות עובש Scrapbook כרטיסי ביצוע נייר ...
В продължение на три дни се опитвах да премина едно ниво, всичко, което искам да направя, е да украся. Значи сте много разочароващи и не сте щастливи
Актуализация: играта приключва след 6 стаи с известие „скоро“. Това не е игра с ранен достъп, така че просто не е разработена допълнително. Все още можете да играете пъзел игрите, но не можете да украсявате нови стаи. Няма допълнителни начини за печелене на скъпоценни камъни и отнема МНОГО време, за да спечелите скъпоценни камъни (само когато завършите стая). Ракетите са абсолютно безполезни и единствената им цел е да саботират играта ви, така че избягвайте да ги използвате, ако можете. Покупките на скъпоценни камъни понякога не се разпределят.
Мислех, че е добра игра в началото, докато не открих трика ..първите нива са супер лесни, предназначени да ви накарат да повярвате, че можете да играете и да се наслаждавате на играта... но просто не можете да играете тази игра, без да плащате истински пари за бустери в определени нива ..ще деинсталирам играта, оставяйки разочаровани чувства..о и играй, не ми отговаряй, че ще се опиташ да подобриш играта, защото не е вярно. Благодаря
Когато започнах да играя тази игра беше страхотно, много забавно и забавно. Но сега е най-лошото. Игрите отнемат много време, за да спечелите монети, а не забавни, просто стресиращи опити за напредък. Също така изборът за декориране на елементи не е толкова добър. Харесвам предизвикателство, но когато са нужни дни и седмици за напредък, това вече не е забавно. Готов съм да деинсталирам, има твърде много игри, за да се стресирам да играя това.