Post by krabmascverveles on Feb 15, 2022 18:06:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Maps for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Maps for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator de coduri toate ▞▞▞
▞▞▞ Maps for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
E tare ptr ca poti bagi mape tari
Noob Haha
Pot să iubesc această aplicație
Aplicație foarte drăguță, dar când descarc orice mod sau lume durează ore întregi, nu am nicio descărcare grea, mă conectez la vpn și multe altele, așa că te rog încearcă să rezolvi asta și da, îmi place această aplicație
I-am dat 4 stele pentru că unele hărți nu pot fi descărcate pentru că trebuie să plătiți pentru el sau să vizionați reclame. Dar este o aplicație bună, o recomand.
Am lăsat evaluarea așa, așa că l-am descărcat și a tot spus că, din păcate, nu mai funcționează, așa că m-am gândit că este iPad-ul meu, dar nu, a fost aplicația, poate ai descărcat-o mai târziu, dar te rog, crede-mă, nu funcționează așa cum am crezut. ar fi în recenzii
Plsssss și mai multe aventuri mod La fel ca Rl craft. Atunci voi da 5 stele
Maps for Minecraft PE Herramientas khfx
Aplicație uimitoare. L-am văzut pe youtube când am vrut o hartă skyblock, aplicația este uimitoare. Am încercat și eu unele dintre hărțile noi! Sunt toate cele mai bune. Dacă aveți un telefon vechi ca mine, s-ar putea să întârzie puțin și, de asemenea, unele dintre hărțile modificate pot bloca jocul (am aflat asta recent). De asemenea, mulțumesc pentru aplicația grozavă. De asemenea, ar putea fi o idee bună să adăugați mod-uri ca secțiune, deoarece cred că va fi aplicația supremă, deoarece este puțin greu pentru oameni să găsească și să descarce mod-uri pe un telefon. Frumoasă aplicație 👍👍
E acceptabil👯
Nu mi se deschide harta. Nu-mi place😠
Ai fratiilor sa fim seriosi daca toti luam aplicatia asta unde nu e creata noastra pai depe aplicatia asta numa le ei si gata te joci pe ele e naspa seriosi sa fim ce nu putem sa ne punem mintea la treaba 😉
Acesta este bun și toate hărțile pe care le-am descărcat funcționează până acum. Singura mea problemă este că timpul de descărcare este atât de lent. Internetul meu este în stare bună și bare pline, dar încă descărcare lentă. Folosesc alte aplicații și conexiunea este destul de bună. Font știu unde este problema, dispozitivul meu? Conexiunea mea? Sau această aplicație? Dar, în general, mi-au plăcut toate hărțile, chiar dacă unele dintre ele au durat aproximativ 1 oră pentru a fi descărcate complet. Datorită acestui lucru. Daca este vina aplicatiei, va rog sa o reparati.
Ba nu prea im place
Este atât de uimitor încât am recomandat-o atât de multe hărți frumoase și multe altele!!
Această aplicație este op
Aplicații bune, dar singurul lucru care mă enervează a fost când descarc acele hărți de fiecare dată când durează 20 până la 30 de minute pentru o hartă, WiFi-ul meu este foarte rapid, ceva nu merge bine, poți să o repari?
Aplicație foarte frumoasă Cred că aceasta este cea mai bună aplicație pe care am folosit-o vreodată pentru minecraft, dar chiar vă voi recomanda să adăugați mai multe hărți pentru orașe, doar un oraș simplu și drăguț și ar fi prea bine dacă toate hărțile funcționează, deoarece unele hărți nu funcționează
Deci foarte pangit
Cel mai bun program de descărcare a hărților Minecraft. Vizionează reclame, nu trebuie să plătești
Vei
B-Zone Community: Forums
Este foarte fain.Sa stiti ca functioneaza doar pe minecraft-ul adevarat..... au am bedrok edited ...nu stiu daca functioneaza si pe java dar e.... foarte folositor si il recomand ... nu stiu cum se scrie bedrok și edișen😅😆😁
Acord patrubstele doar pentru ca nu este optiunea de uploadare a mapelor cand o sa puneti aceasta optiune va dau 5 stele .
mb-ul meu este iată
Dacă deschideți aplicația, totul este în regulă, dar când instalez o hartă, arată aceasta [eroare de instalare, trebuie să aveți lumea Mindcraft pentru a instala această hartă] dacă dați clic pe instalare, îmi arată că instalez Mindcraft cu bani și de aceea urăsc asta joc
One Block Map pentru MCPE Plus – adaugă la joc capacitatea de a crea ... veți avea 2 instrumente, primul creat „un bloc pentru minecraft”,
Este foarte bun, dar nu văd un coșmar pe harta teritoriilor dulciurilor
Cbju
A si cine a facut minecraft e prost ca si minecraft.
E adevărat ca îți da mape gratis
Adventure Reborn: прича игра Авантуристичке nap
Cacamaca