Post by krabmascverveles on Feb 15, 2022 17:54:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
Тхис.ис.АВСОМЕ. али бих волео да је више ствари откључано😕
То је добар пролаз за девојке, али ако не буде реклама, биће то одлична игра за све. Ако буде више шминке, бићу веома срећан
То је заиста добра и фантастична игра. Заиста волим да играм ово кад год сам слободан. Све је у питању наш избор одеће и проценат одеће дају судије. Заиста сам срећан што сам преузео ову игру. Хвала особи која је успела 😀😊😇
Ова игра је лепа али све продавнице се не отварају зато ми се ова игра није допала
дајем само 4 звездице јер су неке ставке закључане, не можемо да их откључамо, али игра је одлична и одлична ако има нивоа у игрицама биће забавније......
Ово је лепа игра, али најлепше хаљине су закључане молим вас да ли можете нешто да урадите...
ВОВ! Увау супер екстра Ооооооооооооооооооооооо 😙😙😙😄😄😄😄😄😄😄😁😁😁😁😁😀😎😘
Волим да играм ову игру јер је интересантна и волим да играм мењање стилова облачења у овој, зато ми се толико допала да ми се дају пет звездица, али једна ствар није лоша да купујем само једном само долази тамо где морамо да чекамо толико минута сати да то можете променити😘
Волим ову игру јер је све у дизајнирању костима и стила шминке модела. Заиста ми се свиђа ова игра и такође сам желео да је инсталирате. Свидеће ти се.
Само да је све откључано
Игрица је супер само што је скоро све закључано 😠😰🔒🔒🔒💔
Лепо је, али неке радње су затворене, то ме нервира. А модних хаљина може бити више... Надам се да разумете. Хвала вам..
Shopping Mall Girl: Style Game Jednoduché hry rji
Окул
Shopping Mall Girl: Style Game Kasual fmlk
Свиђа ми се ова игра☺ али постоји проблем са плаћањем и лепе и најбоље хаљине 😯 су закључане и даље нема проблема тако да волим ову игру! Веома ми се ... свиђа ова игра😍! Ово је тако занимљиво 👏
Вау веома интересантна игра за децу, али један проблем је што су најлепше ствари закључане и постоји ризик од трансфера новца, па вас молим да решите проблем. Дао сам 4 звездице ако решите проблем, даћу пет звездица. Остале контроле, графика и игра су добри. Надам се да ћу учинити више. Хвала
Ова игрица је супер. Много ми се свиђа ова игрица. Имам само његову игру у телефону и никад ми није досадно да играм ову игрицу и проблем реклама искључи наш интернет и онда играј. Много волим ову игру
ВОЛИМ ОВУ ИГРЦУ ОВО ЈЕ ТАКО ЗАБАВНА АКО ХОЋЕТЕ БЕСПЛАТНУ ХАЉИНУ, ДОДАТНЕ ОПРЕМЕ, ОБУЋУ, КАО НГ ЧАРАПЕ, САЧЕКАТЕ ПА НЕКОЛИКО САТИ И СВАКИ ПАР МИНУТА ИМАЛИ ЈЕ АКЦИЈУ ВЕЛИКА РАСПРОДАЈА И АКО СТЕ ЗАКЉУЧАЈ СТВАРИ ОВО ЈЕ МОЈА КАЖИ: ВОЛИМ ОВУ ИГРУ ВОЛИМ ОВУ ИГРА ВОЛИМ ОВУ ИГРУ
Ова игра је невероватна и са веома лепим темама 👗 хаљина, сукњи, мајица и топова. Салон је такође веома цењен. Бићете веома срећни и захвални што ћете играти ову игру. ох! молим вас не слушајте људе који кажу да је ова игра лоша. Наставите да играте ову игру јер је то веома добра игра.
То је веома лепа игра. Свидела ми се ова игра и добила сам 5 звездица, али све лепе хаљине су биле закључане. Купио сам пуну верзију али мој брат је избрисао поново сам учитао и поново купио пуну верзију, али ми се ова игра допала и дала сам 5 звездица.
Не можемо лако да зарадимо новчиће .... и то је добра игра ... али многи костими су закључани ... молим вас дајте нам још одеће ...
Ова апликација је добра али имам неке проблеме који би били бољи ако би их решили!!- ∞незаустављиви додаци ГПаи-а, који се такође не затварају .веома досадно ∞многе ствари су закључане које се не могу откључати ∞најстрашнија ствар коју треба да платимо откључавање ствари, смешно, и спа центар за косу је такође закључан... →ова игра је одлична, али неки проблеми Немојте живети ни на један начин да је учините смешном.. Боље побољшајте ове проблеме, плс добра графика..
Shopping Mall Girl: Style Game Опуштене kye
Веома добра игра, препоручио сам свима да играју и свима који кажу да је лоша јер има превише реклама па искључите интернет, не учитава рекламе и мање заостаје
Увек будем треце место несвидјамисе игрица нимало.
СУПЕР И ЈА САМ ПРОБАЛА ЦОЦО БАЛЕРИНА. 🙋👍👏
То је лепа игра, али само у старту. После тога делује досадно и продавнице или нивои се могу откључати само ако је купите.
Hill Climb Racing 2 مسابقه hzm
Добра је. А које сте ви будале.Неће вам се никад отворити да вам кажем, дабе се надате можете једино ако купите за праве паре.И када инсталирате нешто прво видите који су услови и да ли апликација дозвољава куповину.О бозе 😠😠😠
Ова игрица је одлична и за 5 је 🌟🌟🌟🌟🌟.Ко је дао 🌟 немам ријечи.
Играм је поцео дан зато сто је најбоља
Екстра је нема ста
Свиђа ми се ова игрица али зашто не можемо да отворимо радње као што су Заза и фризерски салон и ако морамо да је отворимо зашто морамо да платимо прави новац молим да реши овај проблем ја имам 11 година и које радње су отворене зашто их има многе ствари за откључавање можете ли молим вас откључати зазу и фризерски салон и молим вас не закључавајте играм ову игру пре годину дана и када играм ову игру данас крпе су већ исте тако да нема ажурирања лепе продавнице се откључавају као заза тако да је ово проблем
То је веома запањујућа игра јер ми освежава ум, али такође садржи превише реклама. Дајем савете људима да игноришу огласе и уживају у игри
Ова игра је лепа, али није попут Минецрафт-а или Роблок-а. Знате да је то нека девојачка игра, стара је мода и осећам се тако досадно када људи праве игрице за девојке као што су кућни послови који кажу да девојке не могу да имају посао да можемо само да задржимо собарицу тако да је то и купи игрицу зашто смо тубе за девојке, долази само кућни послови игра не може девојка да игра игру аутомобила, тако да је то цела чињеница због које се осећам досадно. А ако си девојка, никад не мислим да си повезан са кувањем или кућним пословима или изазиваш дечаке такође могу да кувају храну или било шта..
Добра игра Свиђа ми се ова игра. Веома лепа колекција хаљина, ципела, накита и других предмета у овој игри🤩 Нове и различите идеје облачења и моделирања...... али плаћате прави новац да бисте откључали више хаљина и других предмета😐 😡Добар је али се разликује од слика😐
Shopping Mall Girl: Style Game عمومی keu
Chica del Centro Comercial Casual pyew
Ова игра се састоји само од шминкања, облачења, куповине, салона, фотографисања барбика итд. Само ове ствари постоје у овој игрици. На почетку утакмице када играмо је занимљиво. Али после неколико дана постало је досадно. Мислим да би у овој утакмици требало да буде још неколико ствари.